miércoles, 11 de noviembre de 2009

Jar Jar Jedi, o el que podria haver estat i no va ser.


La vida està plena d'oportunitats perdudes. Una d'elles la trovem en el personatge de Jar Jar Binks, estimat i odiat a parts iguals...o potser odiat més k estimat, no ho se pas. El cas és k a missa en Jar Jar li mola molt. És un personatge entranyable, fidel als seus amics, amb sentit de la responsabilitat i a vegades, mostra una sabiduria que no te l'esperes (si si, diu dos frases a la peli k flipes!). Ara bé, com que resulta k el pobre noi parla malament i fa gala d'una patositat que espanta cau malament a moltissims "hardcore" fans.
I aquí és on trovem la oportunitat perduda, en els fans que odiaven en Jar Jar i en un inusual acte de covardia per part del Gran George Lucas.
Segons el meu humil parer, en Jar Jar Binks estava destinat a ser Jedi a la segona peli. Per? Us preguntareu... doncs pk la patositat que continuament demostra no pot ser natural, o millor dit, no pot ser possible en un ésser no conectat directament a la força. Si us hi fixeu, totes les coses patoses que fa el pobre en situacions extremes acaben generant alguna mena de benefici per a ell o per els seus amics. Si que és veritat k el Jar Jar és patós pk sí, però a mi em sembla k la patositat més extravegant que a vegades ens mostra no és res més k una manifestació de la força...ja ho deia en Qui-Gon, " no pienses, actua, siente la fuerza... " o algo així :)*.
Però...que va passar? Com és que en Jar Jar, el primer personatge important totalment generat per ordinador apenes surt a la segona i tercera peli???
Doncs els "hardcore" fans...o com m'agrada dir a mi, els fanboys.
Jo crek k van plorar i plorar, rajar i rajar d'en Jar Jar i com k el Gran George no es volia arriscar, va cedir i va minimitzar tan el personatge d'en Jar Jar que en el Ataque de los Clones i en la Venganza casi no el veiem. I molt menys veiem el desenvolupament del personatge.
Per tant ens vem perdre una oportunitat molt bona de disfrutar veient el Jar Jar amb un sable láser, partint droides separatistes mentre xerra " Ui-ui, missa rompe tussa droides Dooku, si ". S'em cau la llàgrima cada vegada que hi penso...XD
Ara bé, el Gran George es va venjar dels fanboys, i va recompensar als fidels seguidors de la seva visió...però, com?
Primer, fent k el Jar Jar ajudés involuntariament al Palpatine a obtenir poders especials del senat (toma!!!! Jar Jar inicia "legalment" les guerres clon!!! Si hagués estat Jedi no hagués estat al senat) i segon, amb l'episodi de la fantàstica serie Clone Wars d'animació Bombad Jedi. En aquest capítol, en Jar Jar es fa passar per Jedi, i gràcies a la seva patositat els separatistes es creuen que és un Jedi de veritat. Jajaja! Molt bona senyor Lucas!XD**
Per tant, i per acabar el post, visca en Jar Jar! Hagués estat un gran Jedi, d'això n'estic segur. I qui sap, potser podria haver sobreviscut la purga jedi causada per en Vader pk, sincerament, no crek k el konsideressin una amenaça i en la futura tercera trilogia, en Luke, buscant Jedis el podria trobar amagat en un planeta perdut..i en Jar Jar tornaria, seria un Mestre Jedi i amb en Luke reinstauraria l'Academia Jedi!!!!!!!
Muahahahahahahahha!!!!!!!! No se pk no sóc guionista....:P

* dos exemples: a la batalla final als camps de Naboo ell, fent servir la seva patositat es carrega un AAT (el tanc gravitatori separatista) i després, s'enreda amb un droide destruït i mentre pataleja es va disparant el blaster k el droide encara té i es carrega uns kuants droides, fins i tot un droideka!!!

** " La venganza es un plato k se sirve mejor frío", vella dita Klingon. Ja parlaré d'Star Trek, ja...

5 comentarios:

  1. oladola!!! misa está de acuerdo con tusa!!! Jarjar moooooola!!! XD es que soc del 10% restant de la població ;P

    ResponderEliminar
  2. Jarjar must to die!! Jar jar no había de ser mai un Jedi, sí, clar, la seva patositat no es possible sense una explicació i aquesta es que Jarjar es torpe XD. Un jedi es la imatge utópica d'algú amb suficient control sobre si mateix com per controlar altres individus ineptes, i jarjar no es insensible a ser controlat per qui-gon mentre viatjen pel centre de Naboo. Tot i que reconec que Jarjar es un bon personatge...

    ResponderEliminar
  3. Ei Fran! Tingues en compte que en Jar Jar no ha estat entrenat encara, per tant pot ser controlat per altres, com un cavaller jedi tant bo com en Qui Gon. I ni te ocntrol ni res, al mateix Luke li va costar moltissim controlar la força. I és clar que en Jar Jar és torpe, jo em refereixo a la seva patositat extrema, que és com la Força és manifesta a través d'ell. Visca Jar Jar! XDXDXD

    ResponderEliminar
  4. Jajajajajaja, mola el post. Crec que la gent que no hi estigui d'acord almenys hauria d'apreciar que aquest post és genial, XD. Jo em mostro neutral. No em desagrada del tot, el personatge del Jar Jar, així que la possibilitat de que hagués estat Jedi em fa gràcia, XD. ¡Misa gustan este post!

    ResponderEliminar
  5. Jarjar no pot ser jedi...no té espasa láser, i si en tingués se li fondria la bombeta. De quin color seria? no ho havia pensat mai, proposo una entrada parlant d'espases, són com els cinturons de karate que al pujar de nivell canvia el color? funcionen amb bateria? són de baix consum? si les mires fixament et quedes cec?
    Quina mena de relació tens amb el jarjar? ¬¬

    o.O

    ResponderEliminar