lunes, 9 de noviembre de 2009

Mini-crónica d'un dissabte molt especial


El passat dissbate va ser un dia genial en tots els aspectes. Ara b, em centraré només a descriure alguns esdeveniments i sensacions del dissabte nit, ja sabeu k m'agrada molt divagar...
Dissabte dia 7 va ser l'aniversari d'en Kamechan, i ell em va convidar a la seva celebració (un detallàs, tiu :D). Jo li vaig agraïr arribant casi-casi l'últim XD ( gràcies a una noia, k va tenir el detallàs d'arribar més tard k jo, no vaig ser jo el més tardón jejeje, gràcies wapa!). El sopar va ser genial, un restaurant Siri amb un menjar molt bó i espectacle de dansa inclós. Vaig coneixer molta gent, molta de la qual era bastant exótica, la qual cosa s'agraeix pk m'ho vaig passar genial i la veritat és k em vaig sentir molt integrat, almenys de la meitat de la taula cap a la porta XD!
Després vem anar a visitar la casa de familiars molt propers al Kame (una casa molt especial k em va agradar moltissim, però per algun motiu el terra em va encantar!), i vem seguir cap a una mena de disco-bar una mica carillo, krek jo. Ara bé, m'ho vaig passar molt bé, tot i k estava molt rovellat degut als meus anys de reclosió matrimonial. Sort k això ja ha passat! Fins i tot vem presenciar una baralla en la disco, i vem haver de possar-nos a cobert!!!
Després, al sortir, vaig passar molt fred. La noia wapa k va arribar més tard k jo tb em passava molt, però el Kame no ho semblava, k en tingués...jejeje
Al final el mateix Kame em va portar a casa, i vem patir una mini-desorientació intentant entrar a la ronda, sort k el Kame te una alta afinitat en la força i s'en va sortir prou bé. I ja està.
Ara bé, akest post no estaria complert sense dues coses, la primera...
FELICITATS KAME!!!!!!!!!!
M'alegro molt per tu, de veritat.
I la segona.....
GRÀCIES A TOTS!!!!!!!!!!!!
Per fer-me sentir entre amics. Em tornareu a veure, us ho aseguro, jejeje...

4 comentarios:

  1. Mmmmm recorda que tens el Ryoguin!! ara es casi obligació que quedis amb nosaltres amb més freqüència!! xD

    ResponderEliminar
  2. Hola!! Aprofite este post per a deixar-te el meu primer comment :)
    Em va agradar molt conéixer-te per fi, després d'haver sentit parlar tant de tu ^^.
    M'alegre molt que t'ho passares tan guay i dir-te que espere que sigues molt feliç perquè sembles un "tiu" que s'ho mereix.
    Una abraçada molt forta!!

    ResponderEliminar
  3. Jojojojo, ja trigava (o tardava) en mirar els blogs, i em trobo aquest "peazo post". Moltes gràcies, Vegetajordi! Em fa molta ilu que t'hagis sentit bé amb el grup, XD. Guay, anirem quedant en grup, XD. Apa, doncs! A cuidar-se molt i a cuidar molt la nena, que està preciosa i li tinc molt de carinyo! Ens veiem!

    ResponderEliminar
  4. ¡A mí también me ha encantado conocerte! Un besote y nos vemos pronto

    ResponderEliminar