miércoles, 16 de diciembre de 2009

Crec que aquest cop guanya l'Imperi, Dama del Foc...



El passat dissabte em van venir a visitar a la botiga en Kamechan i la Dama del Fuego, i a més de quedar gratament sorprés amb la visita i que algú del cercle d'en Kame realment sàpigues el que venc ( ;) ), vem mig comentar entre els tres un tema que crec que és bastant sucós...
A quina pel·lícula passen més coses, a A New Hope o al Imperio contraataca?? Com veieu, això promet...
La Firelady diu que al Imperio, servidor defensa que a A New Hope... vaig a realitzar un anàlisi tan exhaustiu com pugui, i a veure si puc aportar una mica de llum al assumpte. O en altres paraules, a veure qui te raó, jajaja!

A New Hope

Comencem amb una batalleta, o millor dit pallisa, espacial entre la Tantive IV i el Devastador, seguida d'un combat entre els soldats rebels i els Imperials. Un bon començament.
Després, la fugida dels droides i el consequent passeig per el desert. Coneixem a la familia del Luke i els jawas. Aventures amb els Tuskens, el missatge de la Leia i la presentació de l'Obi. Ah, i veiem una espasa de llum! XD
Després, els imperials fan de les seves i el pobre Luke rep el primer pal (un dia faré un post sobre l'home amb més desgracies del univers, en Luke...) i acte seguit pirem a Mos Eisley on coneixem en Han Solo, el millor personatge de la Saga!
Gràcies a ell els protagonistes marxen amb el Falcó, i els imperials els persegueixen. Coneixem l'hiperespai i mentrestant la Death Star i el Tarkin fan dolenteries.
Acte seguit els protas arriben a la Death Star, entren a dins, rescaten la Princesa, veiem un combat de sables de la tercera edat, pringa l'Obi (tot i que te trampa...), els altres s'escapen, derroten 4 TIEs imperials i arriben a Yavin.
Allà som testimonis de la Batalla de Yavin on en Luke, gràcies al bon cor d'en Han, la guia de l'esperit de l'Obi, sort i un guió adeqüat es carrega la Death Star. Medalles per tothom menys el Wookie i End credits.

Buf, no està malament. Anem a veure l'Imperi, ara....

Comencem amb les sondes Imperials i el Vengador, una aproximació a Hoth desde l'espai i l'aterratge del droide sonda. Ràpidament ens trobem amb en Luke, ell es troba amb el Wampa, el Wampa es troba amb el sable laser i en Luke es troba amb l'esperit de l'Obi.
Mentrestant els droides passejen per la base Echo, en Chewie està esclavitzat reparant el Falcó i en Han xuleja a la Leia, però es preocupa per l'absencia d'en Luke. Total, k el Capità Solo el va a buscar. Al final el troba inconscient i delirant (una persona ho pot fer alhora?) i sort que està k.o, pk a en Han no se l'hi acut res més k esbudellar al pobre TaunTaun i ficar el Luke a dins. En fi, que els rescaten al matí. Per desgràcia el droide sonda troba la base, ve l'Imperi, hi ha la genial batalla de Hoth i els protas s'escapen, o ho intenten.
En Han i la Leia s'escapen amb el Falcó, però no els hi va la hipervelocitat, així que perseguits per les naus imperials s'amaguen en el camp d'asteroides (aquesta escena és taaan bona XD), però acaben a l'interior d'una babosa espacial i s'han d'escapar cames ajudeu-me. Al final aconsegueixen escapar-se i decideixen anar cap a Bespin, explotació minera al càrrec d'un vell amic d'en Han, en Lando.
Al arribar a Bespin tot sembla de color de rosa, però les bones maneres d'en Lando amaguen una traició... el vell amic d'en Han els ha traït a en Vader! Total, que els capturen i congelen al Han. Sigh.
Mentre passa tot això en Luke viatja al planeta dagobah, a on coneix el mestre Yoda i l'R2 fa amistats amb la fauna subaquatica local. En Yoda accedeix a entrenar a en Luke, i tot i k el xicot ho fa prou bé, en Yoda opina que no està preparat. En Luke es deprimeix i en Yoda li demostra el poder de la Força aparcant en bateria l'Ala X. Al final, te una visió sobre el futur i decideix marxar a enfrontar-se a en Vader per salvar als seus amics. En Yoda li diu que no, però és igual, el guió guía a en Luke.
Total, que va a Bespin, cau a la trampa de l'imperi, lluita amb en Vader, perd una mà, descobreix que és fill d'en Vader, no rescata a ningú i a sobre ha de ser rescatat per la Leia, k amb l'ajuda d'un redimit Lando s'han pogut escapar, però sense rescatar al pobre Han. A més, l'imperi a sabotejat el Falcó pk no pugui entrar a la velocitat de la llum, i quan tot sembla perdut de nou, l'R2 els salva a tots, encenent l'hipermotor.
Un cop a la flota rebel, en Lando i el Chewie s'en van a rescatar a en Han, i en Luke rep una mà nova. End credits.

Bé, després de fer akest anàlisi... crec que guanya l'Imperi!!!!!! Com pot ser????? I mira que he volgut fer trampes!!!XD Guanyes tú, Dama, jajaja!

Ara bé, segueixo creient que a A New Hope passen més coses, però no a nivell de personatges sinó a nivell d'aventures. A l'Imperi, com que els personatges estan separats, els hi passen més coses. Crec que això fa que a mi em sembli que a la primera peli ( o a la quarta, escolliu vosaltres) passin més cosetes. En fi, aquest és el meu punt de vista.
Però bueno, només hi ha una manera de comprovar-ho....marató d'SW!!!!!!! XD Si la inminent marató de Transformers funciona, no dubteu que prepararé una d'Star Wars, muahahahahaha!!!!!!!


11 comentarios:

  1. Hola, perla!! Jajaja, qué graciós!^^ Has fet un super resum de tot el que passa, guau, ets un màquina!! La veritat és que al final tots dos tenim raó :P El fet de que estiguen separats fa que passen més coses, però simplement és perquè cadascú té una història. Si contes el temps que passen junts, la història de la primera és més completa. De totes maneres té sentit aquesta diferència: la primera és la presentació dels personatges, la segona les històries de cadascú, etc.
    ¿Marató de SW? Síiiiiiiiiiiii XDD
    La veritat és que quan les vaig veure ja vaig pensar que eren pelis que mereixien més d'un visionat. De fet, ara mateixa anava a veure el final del Retorn del Jedi, perquè l'altre dia quan les vaig veure les 3, a aquesta li va tocar la sessió de matinada i a les 5h del matí una ja no està tan lúcida XDDD. De totes maneres, seguirem parlant del tema quan tinga ben assimilada la trilogia (i després passariem als primers capítols :P)

    Un beset molt fort!! M'ha agradat molt el post, de veres!!

    ResponderEliminar
  2. Hola Vegetajordi! Jajajajajaja, mola!

    A veure, la trilogia consisteix en: Episodi 4, presentar els personatges, fent que es vagin trobant i visquin un munt d'aventures; Episodi 5, fer que la trama els faci viure aventures per separat i posant les coses beeeeeeen complicades; Episodi 6, fer que es tornin a trobar per acabar de viure les aventures que els faran guanyar als dolents, tot i que al final cadascú lliurarà la seva pròpia batalla, i al final de tot es podran tornar a reunir per celebrar la gran victòria.

    Dit això, l'Episodi 4 (Una nova esperança) no deixa de ser una aventureta que és gairebé autoconclusiva. I dic gairebé, perquè com tothom sap al final els bons guanyen la batalla, però la guerra encara està oberta. En canvi, l'Episodi 5 (L'Imperi contraataca), ha de ser per força (o per la Força, o pel guió, com es vulgui, XD) un episodi on la trama és més profunda. En comptes de veure una simple aventura, veiem que cada personatge evoluciona i s'enfronta als seus propis fantasmes. És molt bonic i està currat, XD. I l'Episodi 6 (El retorn del Jedi) és la conclusió. La trilogia és com una simfonia amb diferents moviments, cadascun amb un ritme propi.

    Apa, ens veiem!

    ResponderEliminar
  3. Jejeje! Doncs Kamechan també trau bones conclusions, no? Estic rodejada d'experts!! XD Mola!! M'instruireu! :P

    Per cert... Cóm mola el nom de la categoría, jajajajaja!!!

    Besets als dos ^^!!

    ResponderEliminar
  4. Ei, aquest post ha estat fet per a vosaltres dos, jajaja!
    Firelady, em mola que et moli el post. S'ha de fer marató d'SW, s'ha de fer... i si em piqueu a cada pausa entre peli i peli posaré un capítol de les Clone Wars, XDXDXDXD!!!!! Respecte al nom de la categoría... que vols que et digui, estava inspirat, jaja!!

    Mr Kame, el teu anàlisi en conjunt de la trilogía clàssica és digne d'un membre del consell Jedi, jejeje, però en plan Mestre, no com l'apanyo que li fan a l'Ani... XD. Ara en serio, m'ha agradat molt, i a més complementa genialment i harmonicament el meu post. De fet, avui pensava que potser a la peli clàssica que més coses passen és al Retorno, pk allà tens històries amb els personatges més o menys per separat però tb en tens amb ells junts.
    Sigui com sigui ara feia temps que no pensava en Star Wars de manera seriosa, i la veritat és que aquest retrobament amb la saga m'ha agradat molt, jajaja!

    Firelady, el Kame y yo junts deixem en evidència al mateix Sr Lucas en matèria d'SW!!!
    Segur!!! Hi ha trivial d'SW???

    Marató-marató-marató-marató...XDXDXDX

    ResponderEliminar
  5. Jajajajajajaja, bona idea això de la marató, XDDDDDDDDDD

    ResponderEliminar
  6. Per cert, moltes gràcies pels elogis! No sé si els mereixo, però senten de bé.., jajaja, XD ^^

    ResponderEliminar
  7. Arghhh, m'oblido de tot! Les gràcies van per tots dos, XD

    ResponderEliminar
  8. ^^ Aleshores sols queda fixar un dia, què us sembla? Besets!!

    ResponderEliminar
  9. Jajajaja, Kame... vaja memória! XD Jo que veig els 8 comentaris del post i penso: " vaja, en un dia he doblat les respostes, de 4 a 8 ", i va i tres respostes seguides són teves, despistat! XD
    A veure Mr Kame, els compliments són marca de la casa, a més de merescuts, jejeje.
    Respecte a la marató, m'estic pensant de fer jo una sèrie de preguntes rollo trivial cutre però xungo on posaré a prova els coneixements dels convidats...i hi haurà premi per el guanyador, però no vull avançar res.... ;)
    La part difícil d'aquesta empresa serà buscar el día, perqué veure les sis pelis en un sol dia pot ser complicadet... a més ha de ser finde sense nena.. bueno, com que primer vénen els Transformers al gener, ja veurem, ja veurem....
    Que la Força ens acompanyi a tots!

    ResponderEliminar
  10. Jejejeje, bueno, es pot fer la trilogia clàssica un dia i la nova un altre, XD... ^^

    ResponderEliminar
  11. M'agrada l'ordre que has escollit...jejeje

    ResponderEliminar