lunes, 2 de noviembre de 2009

32 anys i 20 dies...


Bé, la cel·lebració "oficial" del meu cumple es va fer akest passat dissabte 31, el dia de Halloween, jajaja, però ningú va anar disfressat. Vem ser tradicionals!!! XD
L'inici de la vetllada ja augurava una nit inusual, ja que em vaig anar trobant amb la primera "tanda" de convidats per el metro i el carrer (eh Kame, com k Barna és tan petita...XD) enlloc del punt de reunió. També em van fer agafar por de que el Fran i la Erika m'anaven a regalar una bèstia viva...quan en realitat es tractava d'una bèstia inanimada (em sembla k la Júlia farà un bon ús d'ella). Vair rebre un Chewie, un Vegeta, kekos d'Star Wars, un llibre, en Brag, un Ryoga en versió porcina (ja, rebo regals de fins i tot ki encara no em coneix, ja sabia jo k lo del Blog era una bona idea XD) i com no, la millor figura de tot el món mundiaaaaaal!!!!!!!! L'Starscreaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gràcies a tots!!!!!
I abans d'acabar aprofito l'oportunitat que les noves tecnologies m'han donat per demanar perdó a tots els presents per el meu discurs de prop de 45 minuts...(algú el va cronometrar?). Se que la Erika el va grabar en la càmara...espero k no el posi al Youtube XD.

4 comentarios:

  1. Uola!!!!!!!! m'ha fet gràcia que possis al Ryoguin (sips, jo li dic així a la versió porcina d'en Ryoga XD) de compi de l'Starscream, bona fusió entre G1 i Ranma XD M'alegro que ho passaras bé i que t'agradés el detallet KISSES!!

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies, i gràcies tb pel detallet porcí!

    ResponderEliminar
  3. Vegetajordi! El discurs va ser molt emotiu. Ja veus que tens carisma, que tothom va aguantar sense problema, i tots estàvem molt contents d'acompanyar-te en un dia tan assenyalat.

    Els motius que teníem tots nosaltres per ser en aquest sopar jo els reduiria bàsicament a una cosa: tot el que hem pogut haver fet cadascun de nosaltres per ajudar-te, ho hem fet perquè ets una gran persona, i ho hem fet sense cap esforç, XD.

    ResponderEliminar
  4. Hum... totes aquestes boniques paraules no faran k demà rebis un regal més xulo, Kame... XD!!!!
    Ara en serio, moltes gràcies tiu!!!!!!!!!! :)
    (així k tinc carismea, eh? potser demà faig un discurset.... :D)

    ResponderEliminar