domingo, 25 de octubre de 2009

Els Ewoks, els guerrers definitius.


Si, si, heu llegit bé. No, no he begut. Bé, només coca-cola, però aquest no és el tema. El cas és que jo crec, no, estic convençut de la letalitat dels Ewoks com a raça guerrera. De fet, tremendament convençut.
A pesar de la seva aparença d'osito bonito, del seu caminar graciós i de la seva parla extranya, el pelatge rallat dels Ewoks amaga un fabulós guerrer. No m'extranya que la tribu del cabdill Chirpa derrotés la "mismisima" 501 del Vader!!! XD
I com ho van fer, us preguntareu??
Doncs bé, penseu en el següent, a veure si opineu igual k jo.
Un grup de cacera d'Ewoks atrapa als herois de la rebel·lió amb una simple trampa. Penseu-hi, atrapen amb una xarxa cutre a un Jedi, a un contrabandista que es va colar a la Death Star, i a un poderós Wookie!!!!
Després s'els enduen al poblat per...menjar-se'ls!!!! Són uns bèsties!!! Que s'els volen jalar! Penseu en tots els pobres soldats imperials que s'han cruspit abans!
I és que el pitjor Ewok de tots és el shamán, el Logray, que en cap moment deixa l'espasa de llum del Luke, i k no es creu k el 3PO sigui un déu. És a dir, ell sap k és un droide i k és un sabre làser. Un crack.
A més, que viuen en els abres. Si, si, dalt de tot, en un poblat fet per ells mateixos. A quina conclusió arribo amb akest fet? Que tot el k hi ha sota del pelatge ewok és pur múscul!! Pura fibra!!! I deuen tenir urpes, per poder pujar per els abres...el k passa es que durant la peli no les truen! XD
Que més... ah si! Les trampes que els hi possen als imperials: cordes lligades als abres per trencar el coll als pobres Scout Troopers en moto-jet, els troncs lligats als abres per esclafar la cabina als At-ST's, els troncs tallats per fer perdre l'equilibri als vehicles imperials i que caiguin a terra i esclatin.... Això demostra una manera de pensar en com matar que segons la meva humil opinió ronda la psicosis assassina.
A més, que tenen catapultes i planedors!!!! Que d'aquí poc descobreixen la pólvora, i això els portarà als canons!!! XD Ara que, segur que faran bon ús de les armes capturades als imperials, jajaja!
I per acabar, al final de la batalla es veu com uns quants ewoks sanguinaris comencen a bombardejar amb roques als imperials. Sort de la genial banda sonora de John Williams, que ens impedeix escoltar els óssos trencats dels clons sota l'armadura blanca d'Stormtrooper.

En fi, com veieu els Ewoks disposen de moltes virtuts que els poden definir com " The Ultimate Star Wars warrior race " no només físiques sinó mentals, i no m'extranya en absolut que derrotessin als Imperials. De fet, segur que l'Aliança Rebel va acabar conquerint Coruscant gràcies a la reputació dels Ewoks com a tropes de Terror. I que ni tan sols els Wookies volien compartir barracons amb ells. Segur.

2 comentarios:

  1. Jajajajajaja, boníssim!!!!! Si ja deia el Yoda que no es pot jutjar ningú per la seva mida (el propi Yoda inclós). Aquesta no l'havíes comentat mai, i és genial!! No sé si estic d'acord al 100% amb el que dius, però crec que el que dius té molt de sentit!! En qualsevol cas... visca els Ewoks!!! Molen molt!!!!

    ResponderEliminar
  2. Si, en el cas del Yoda el seu aliat és la Força, en el cas dels ewoks el seu aliat és la força..bruta! XDDDDDD!! Visca els ewoks, jajaja!

    ResponderEliminar